lirikku.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

Kunci Gitar Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Chord Dasar


By: Admin | Artist: Ronz Asmara | Published:
Kunci Gitar Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Chord DasarLirikku.ID - Kunci Gitar Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Chord Dasar: Halo Lirikku.ID, Dalam konten ini, kami menyediakan chord gitar untuk lagu "Kunci Gitar Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Chord Dasar" yang dinyanyikan oleh Toton Ronz Asmara. Dengan chord yang disajikan, pemula atau penggemar musik dapat dengan mudah memainkan lagu ini dengan gitar mereka sendiri. Kami menyajikan chord dengan akurasi tinggi sehingga pemain dapat mengikuti alunan musiknya dengan baik. Juga, kami akan memberikan informasi tambahan mengenai lirik lagu dan mungkin beberapa tips untuk menyempurnakan permainan gitar. Konten ini cocok untuk penggemar musik yang ingin belajar lagu baru atau bagi mereka yang ingin menikmati kesenangan bermain musik dengan gitar. Silahkan disimak Kunci Gitar Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Chord Dasar Berikut Dibawah ini untuk Selanjutnya.
Intro : Am F Am F
        Am F Dm E..

Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe
G                     C
wes mesti ceritane.. ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke
      F
aku pengin..
     Dm         E
ning uripmu sak durunge de e..

Am
sepurane..
         Dm
pancen kabeh iki salahku..
G                      C
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
A                      Dm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
         F
sing tak tompo..
  Dm              E
kowe wis nyanding wong liyo..

Reff :
         Am
 ojo digetuni..
             Dm
 ojo gawe mrebes mili..
          G
 sejatine tresno..
           C
 ra kudu duweni..
             F
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Dm
 ora ngijini..
         E
 koe lan aku ra bakal dadi siji..

             Am
 lungaku nyambut gawe..
               Dm
 ora mergo ninggalke koe..
               G
 pengin lumrah kancane..
              C
 bahagia ro koe..
           F
 janjimu bakal ngenteni setio
     Dm
 lan jogo tresnaku..
        E                  Am
 mugo bahagio karo pilihan uripmu..

Int. Dm E Am..
     F Dm G C..
     F Dm E Am E..
     
Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G                   C
wes mesti ceritane ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke
      F
aku pengin..
     Dm         E
ning uripmu sak durunge de e..

Reff :
         Am
 ojo digetuni..
             Dm
 ojo gawe mrebes mili..
          G
 sejatine tresno..
           C
 ra kudu duweni..
             F
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Dm
 ora ngijini..
         E
 koe lan aku ra bakal dadi siji..

             Am
 lungaku nyambut gawe..
               Dm
 ora mergo ninggalke koe..
               G
 pengin lumrah kancane..
              C
 bahagia ro koe..
           F
 janjimu bakal ngenteni setio
     Dm
 lan jogo tresnaku..
        E                  Am
 mugo bahagio karo pilihan uripmu..

     F
 sadaro.. (sadaro..)
    Dm
 elingo.. (elingo..)
       E              Am
 sak durunge tambah loro..

     F
 selawase.. (selawase..)
        Dm
 tresno iki.. (tresno iki..)
       E                      Am
 bakal tak simpen ning jero dodo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m D F#m D
        F#m D Bm C#..

F#m
umpamane..
       Bm
dalan urip biso tak tulis dewe
E                     A
wes mesti ceritane.. ora koyo ngene..
F#
yen biso tak baleni
  Bm
soko sing tak karepke
      D
aku pengin..
     Bm         C#
ning uripmu sak durunge de e..

F#m
sepurane..
         Bm
pancen kabeh iki salahku..
E                      A
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
F#                     Bm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
         D
sing tak tompo..
  Bm              C#
kowe wis nyanding wong liyo..

Reff :
         F#m
 ojo digetuni..
             Bm
 ojo gawe mrebes mili..
          E
 sejatine tresno..
           A
 ra kudu duweni..
             D
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Bm
 ora ngijini..
         C#
 koe lan aku ra bakal dadi siji..

             F#m
 lungaku nyambut gawe..
               Bm
 ora mergo ninggalke koe..
               E
 pengin lumrah kancane..
              A
 bahagia ro koe..
           D
 janjimu bakal ngenteni setio
     Bm
 lan jogo tresnaku..
        C#                 F#m
 mugo bahagio karo pilihan uripmu..

Int. Bm C# F#m..
     D Bm E A..
     D Bm C# F#m C#..
     
F#m
umpamane..
       Bm
dalan urip biso tak tulis dewe..
E                   A
wes mesti ceritane ora koyo ngene..
F#
yen biso tak baleni
  Bm
soko sing tak karepke
      D
aku pengin..
     Bm         C#
ning uripmu sak durunge de e..

Reff :
         F#m
 ojo digetuni..
             Bm
 ojo gawe mrebes mili..
          E
 sejatine tresno..
           A
 ra kudu duweni..
             D
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Bm
 ora ngijini..
         C#
 koe lan aku ra bakal dadi siji..

             F#m
 lungaku nyambut gawe..
               Bm
 ora mergo ninggalke koe..
               E
 pengin lumrah kancane..
              A
 bahagia ro koe..
           D
 janjimu bakal ngenteni setio
     Bm
 lan jogo tresnaku..
        C#                 F#m
 mugo bahagio karo pilihan uripmu..

     D
 sadaro.. (sadaro..)
    Bm
 elingo.. (elingo..)
       C#             F#m
 sak durunge tambah loro..

     D
 selawase.. (selawase..)
        Bm
 tresno iki.. (tresno iki..)
       C#                     F#m
 bakal tak simpen ning jero dodo..

Saksikan Video Kunci Gitar Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Chord Dasar Berikut ini..


Lirik lagu lainnya:

Advertisement